Contoh surat pribadi bahasa sunda untuk teman september 2016

http://caralansingtetapsehat.blogspot.co.id/2017/02/lihat-caraku-untuk-melangsingkan-perut.html

Contoh surat pribadi bahasa sunda untuk teman september 2016 - Selamat datang di blog Contoh Surat Oya Bagaimana kabar kalian ? semoga baoik - baik aja yaa... Oya dan hari ini saya akan berbagi artikel mengenai Contoh surat pribadi bahasa sunda untuk teman september 2016

Contoh surat pribadi bahasa sunda untuk teman september 2016

Contoh surat pribadi bahasa sunda untuk teman september 2016 

Solo, 5 Juli 2016
Rencang kuring Rudi
Jalan XXXX
Sumedang



Assalamualaikum Wr. Wb.

Hallo,naon wartos, sae-sae wae pan Anjeun? Kuring sarta kulawargi kuring dina keadan damang walafiat. Gampil- mudahan wartos anjeun oge sepertos eta.

Kuring kangen kalintang ka anjeun sarta kulawargi anjeun.
Rud, Juli kuring parantos mimiti pere,naon anjeun kagungan rencana liburan ka jabi dayeuh? menggah henteu Kuring palay nganjang ka bumi anjeun.

Kuring palay ningali endahna kaendahan dayeuh Sumedang sarta berlibur sareng anjeun. Antos kadatangan kuring nya Rudi.

Sakitu tiheula serat ti kuring iraha-iraha urang sambung deui. Kutunggu balesan serat anjeun.

wassalamualaikum Wr. Wb.



Rencang anjeun,

Gery.

Ok terima kasih teman - teman dah mau mampir kesini , semoga artikel Contoh surat pribadi bahasa sunda untuk teman september 2016
ini bisa membantu kamu, dan sebagai tanda terima kasih, bantu sebarkan artikel ini siapa tau artikel Contoh surat pribadi bahasa sunda untuk teman september 2016 ini bisa bermanfaat atau artikel yg dicari temen kamu.

Contoh surat pribadi bahasa sunda untuk teman september 2016 Contoh surat pribadi bahasa sunda untuk teman september 2016 Reviewed by Azizah Fitriani on 17:00 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.