surat pribadi bahasa sunda september 2016

http://caralansingtetapsehat.blogspot.co.id/2017/02/lihat-caraku-untuk-melangsingkan-perut.html

surat pribadi bahasa sunda september 2016 - Selamat datang di blog Contoh Surat Oya Bagaimana kabar kalian ? semoga baoik - baik aja yaa... Oya dan hari ini saya akan berbagi artikel mengenai surat pribadi bahasa sunda september 2016

surat pribadi bahasa sunda september 2016

surat pribadi bahasa sunda september 2016 

Kasokandel, 09 Desember 2016
Kahatur
Nu dipikasono, Desi
di Subang
Salam
deudeuh,
Kumaha damang? Sabada lima sasih urang tos pisah sakola, mugia
salira kasih kulawarga aya dina ginanjar kawilujengan. Atuh kuring di
kasokandel aya dina kaayaan sehat.
Sonona mah kuring didieu biasana ngajaran Desinanaon hanteu elmu nu
kuring dipikaboga. Urang ngerjakeun PR babarengan, lieur babarengan.
Ayeuna mah urang tos pisah sakola, pisah lembur. Mugi - mugi urang
sadaya sareng rerencangan nu lian tiasa patepang ririungan deui. Amin
ya robal alamin.
Sakieu heula serat ti kuring, sanes kuring teu sono mung panangan
kuring tos pegel nulis hahha :D . Diantos surat waleranna.


Kuring nu sono,



Nur Imama

Ok terima kasih teman - teman dah mau mampir kesini , semoga artikel surat pribadi bahasa sunda september 2016
ini bisa membantu kamu, dan sebagai tanda terima kasih, bantu sebarkan artikel ini siapa tau artikel surat pribadi bahasa sunda september 2016 ini bisa bermanfaat atau artikel yg dicari temen kamu.

surat pribadi bahasa sunda september 2016 surat pribadi bahasa sunda september 2016 Reviewed by Azizah Fitriani on 15:00 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.